Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدرسول کاظمی بنیانگذار پیام‌رسان ایرانی آی‌گپ با بیان اینکه این قابلیت امکان برقراری تماس نقطه به نقطه (p۲p) را برای کاربران از طریق اپلکیشن «آی‌گپ پلاس» فراهم می کند، گفت: «آی‌گپ پلاس» از نسخه «آی‌گپ» مجزاست و علاوه بر برقراری امکان تماس تصویری، امکانات دیگری نیز به آن اضافه شده و رابط کاربری آن کاملا متفاوت از تلگرام خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه پیام رسان «آی‌گپ» هم اکنون حدود ۶۰۰ هزار کاربر دارد، افزود: در حال ارتقای زیرساختها برای افزایش رضایت کاربران و حل مشکلات کیفی این سرویس هستیم.

کاظمی با تأکید بر اینکه تا زمانی که به نقطه ایده ال در کیفیت نرسیم خدمات دیگر از جمله بحث پرداخت (پیمنت) این پیام رسان را افزایش نخواهیم داد، گفت: ما معتقدیم که در وهله اول پیام رسان باید از نظر کیفیت، کاربر را نسبت به استفاده از سرویس ترغیب کند و پس از آن ارائه خدمات جدید، در دستور کار قرار گیرد.

بنیانگذار پیام رسان «آی‌گپ» ادامه داد: مشکل اختلال در دریافت پیامک فعالسازی اپلیکیشن، در اختیار ما نیست و مربوط به همکاری اپراتورهای موبایل در برقراری زیرساختهای مورد نیاز می شود. از آنجایی که این مولفه یکی از مشکلاتی است که در برخی مواقع کاربران با آن روبه رو می شوند شرایطی فراهم آمده تا در صورت عدم دریافت پیامک از طریق اپراتورهای داخلی، پس از ۳ بار تلاش کاربر، امکان ارسال پیامک به کاربر از طریق گیت وی بین الملل فراهم شود.

وی با بیان اینکه این موضوع هزینه ای بیش از ۱۰ برابر را برای ما به همراه دارد، افزود: اما با این وجود در جهت احترام به حقوق کاربر، این روش را برگزیده ایم.

کاظمی حل مشکلات زیرساختی از جمله رسیدن به استانداردهای لازم در زمینه برق دیتاسنترها را از جمله مواردی عنوان کرد که می تواند به تقویت پیام رسانهای بومی در کشور کمک کند و ادامه داد: هم اکنون بزرگترین مشکل شبکه های پیام رسان بومی، جو رسانه ای ایجاد شده از سوی افرادی است که با فیلتر شدن تلگرام متضرر می شوند و به همین دلیل دست به فرافکنی و گاهی دروغ درخصوص شبکه های بومی می زنند.

بنیانگذار پیام رسان «آی‌گپ» تاکید کرد: تمامی کسب و کارها می توانند از امکانات پیام رسانهای بومی برای کسب و کارهای خود استفاده کنند و رونق کسب و کارها در پیام رسانهای بومی نیز وجود دارد.

وی با بیان اینکه امکان ایجاد کانال و گروه در پیام رسان «آی‌گپ» وجود دارد، ادامه داد: هم اکنون پیام رسان «آی‌گپ» علاوه بر نسخه اپلیکیشن موبایل، دارای نسخه دسکتاپ و وب نیز است. در همین حال این پیام رسان تنها پیام رسانی است که نسخه لینوکس نیز دارد.

کاظمی با اشاره به اینکه نسخه ios و اندروید این پیام رسان بومی در فروشگاههای اپلیکیشن خارجی و داخلی در دسترس است، گفت: آخرین بروزرسانی «آی‌گپ» در اپ استور با ویژگی تماس تصویری طی یک هفته آینده بروزرسانی می شود. این درحالی است که بازار داخلی اپلیکیشن اندروید (کافه بازار) از این اپلکیشن حمایت نکرده و نام «آی‌گپ» را در لیست پیام رسانهای داخلی نیاورده است.

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی تلگرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۲۱۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال جاری با حضور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فرجی پور جانشین و معاونین قرارگاه سایبری کشور، سعید رحیمی معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات این سازمان و معاونان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرکل حوزه وزارتی، روسای سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و اپراتورهای تلفن همراه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سردار جلالی به تحلیل جامعی از عملیات وعده صادق در پاسخ به تحرکات رژیم صهیونیستی و نتایج و آثار راهبردی این عملیات در تغییر معادلات نظامی منطقه پرداخت.

وی در ادامه با توجه به ماهیت کارکردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تبیین تهدیدات متصور در این حوزه و ضرورت انجام اقدامات برای افرایش پایداری و تاب آوری زیرساخت‌های این حوزه پرداخت.

در ادامه گزارشی از اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی مسئولان وزارت ارتباطات ارائه شد.

بررسی آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای امنیت و صیانت از مراکز، حوضچه‌ها و خطوط ارتباطی مهم، اجرای طرح نظارت هوشمند و تصویری و ضرورت انجام اقدامات فوری و اولویت‌دار برای ارتقا امنیت سکوها، خدمات‌رسان‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی و برگزاری مستمر رزمایش‌ها به ویژه رزمایش‌های شبکه ملی اطلاعات از دیگر مواردی بود که در این جلسه بررسی شد.

کد خبر 6092975 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید/ فیلم
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی