Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@07:29:45 GMT

ورود آی گپ به جایزه سال استیکر یک اتفاق خوب است

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۹۶۸۲۶

ورود آی گپ به جایزه سال استیکر یک اتفاق خوب است

یک کاریکاتوریست ورود شبکه اجتماعی آی گپ به حیطه استیکر را اتفاقی مثبت خواند وگفت: در فضای مجازی با استیکرهای نامانوس با فرهنگ ایرانی مواجه بودیم که لازم بود تحولی در این زمینه رخ دهد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست خبری نخستین مسابقه سراسری «جایزه سال استیکر»پیش از ظهر امروز 23 دیماه با حضور میثم عسگری مدیرعامل آی گپ و رییس جشنواره، سید مسعود شجاعی طباطبایی دبیر این رویداد، بهرام عظیمی ریس هیئت داوران این مسابقه و محمد میثم میثمی رییس فرهنگسرای اندیشه در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این نشست «سید مسعود شجاعی طباطبایی»، دبیر جایزه سال استیکر  با بیان اینکه ورود شبکه اجتماعی آی گپ در بحث استیکر را یک اتفاق خوب خواند و گفت: در فضای مجازی با استیکرهای نامانوس با فرهنگ غیر ایرانی مواجه بودیم که لازم بود اتفاق خوبی در این زمینه بیفتد. این جایزه به همین مناسبت برگزار می شود.

 

دبیر جایزه سال استیکر  افزود: آثار رسیده به جایزه سال استیکر با حضور نمایندگان آی گپ در دو مرحله داوری شدند در مرحله اول داوری آثار باید حالات خنده، گریه، بغض  دوست داشتن و ...را داشته باشند در این مرحله آثار بیش از 131 هنرمند شرکت داشتند که از این تعداد 50 مجموعه از بهترین ها انتخاب شدند که هر کدام از اینها حاوی 25 استیکر بود.

 

وی با اشاره به ویژگی های آثار ارسالی در جایزه سال استیکر گفت: آثار باید به روز می بودند و بر اساس فرهنگ بومی ایرانی ترسیم شده باشند  همچنین موضوعات علاوه بر اینکه از هویت بومی ایرانی بهره برده باشند باید قابلیت انتقال مفهوم به مخاطب عام را نیز داشته باشند البته در کنار اینها استفاده از تکنیک های مناسب خلق اثر هم مورد توجه ما بود.

 

سید مسعود شجاعی طباطبایی اظهار کرد: ما در این آثار مجموعه ای از شخصیت های اسطوره ای و اساطیری و فرهنگی ایرانی داشتیم. این آثار در مرحله  دوم نیز داوری شدند و در نهایت سه نفر برگزیده شدند و به آنها جوایز 13 میلیون، 10 میلیون و 7 میلیونی تعلق می گیرد. در کنار آن جایزه مردمی داریم  که این جایزه پنج میلیون تومان است و به برگزیده مردمی تعلق می گیرد.

 

وی ابراز امیدواری کرد باید جایزه اسپیکر استمرار پیدا کند و برگزارکنندگان آی گپ زمینه خوبی را برای تداوم این رویداد هنری فراهم کنند.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهادت سردار سلیمانی سردار سلیمانی مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد فهما سقوط هواپیما هواپیما رویداد ملی فهما انتقام سخت شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی کانال آی گپ سید مسعود شجاعی طباطبایی اتفاق خوب ورود شبکه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۶۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات «شب نغمه‌های اذان ایرانی» اعلام شد/ تجلیل از ۲ موذن پیشگام

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین «شب نغمه های اذان ایرانی» روز شنبه بیست و دوم اردیبهشت سال جاری با ارایه نمونه‌هایی از تولیدات تازه اجرای اذان در دستگاه‌های موسیقی اصیل ایرانی و اجرای برنامه ارکستر «نیایش» به سرپرستی علیرضا امینی با منتخب مجموعه‌ای از آثار حوزه مناجات‌خوانی در تالار اندیشه حوزه هنری انقلاب اسلامی میزبان مخاطبان و علاقه‌مندان موسیقی آیینی خواهد بود.

آثار اجرا شده توسط ارکستر «نیایش» در این ویژه‌برنامه به آهنگسازی علیرضا امینی بوده و تنظیم قطعات را نیز ایمان ملکی انجام داده است. ضمن اینکه هاشم احمدوند، سید ابوالفضل عدل، مهدی محمدی، حامد کاظمی و جواد کاپریمی خوانندگان آثار اذان‌ها و آثار منتخب ارکستر نیایش هستند.

مراسم تجلیل از اجرای رحیم موذن‌زاده و نیز احمد مراتب و اهدای لوح‌های یادبود نیز یکی از چند قسمت این برنامه است. ضمن اینکه رونمایی از لوح ثبتی پرونده ثبت اذان‌گویی با موسیقی اصیل دستگاهی آواز ایرانی نیز از دیگر بخش‌های این برنامه خواهد بود.

علیرضا امینی درباره «شب نغمه‌های اذان ایرانی» گفت: من برای اولین بار در پرتو معرفی اجرای نغمه‌های اذان ایرانی به روش پیشینیان که اسناد ضبط شده آن از حدود ۱۱۰ سال پیش موجود است اجرایی را روی صحنه خواهم برد.

وی افزود: نماز جایگاه معنوی بسیار بالایی در میان ایرانیان داشته است و در هر کوچه و خیابانی، هر ایرانی با بیان خود اذان می‌گفته و مردم را برای نماز و عبادت آگاه می‌کرد. همان‌طور که در حال حاضر اذان بیات ترک رحیم موذن‌زاده اردبیلی و شور محمد آقاتی در بهترین روایت ارزش این گونه مهم هنر معنوی را در جامعه ما نشان می‌دهد، ما می‌توانیم با رونق روایت دوباره اذان ایرانی بین هنرمندان آواز اصیل ایرانی، تمام ایرانی ها را با حفظ و روایت اذان آشتی دهیم. اذان می‌تواند به عنوان یک نغمه و مناجات در تمامی لحظات زندگی مردم حضور داشته باشد چرا که تمام جملاتش گفت و گو از صفا و صمیمیت و اصول دینی ما است. اگر بتوانیم این باورها را تقویت کنیم تاثیر مثبتی روی تربیت اخلاقی جامعه خواهد داشت.

این پژوهشگر موسیقی گفت: اجرای اذان ایرانی به عقیده من می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین اتفاقات در پرورش نسل جوان جدید ما باشد. وقتی این نسل بتواند اذان را با نغمات قومی و ملی خود بشنود می‌تواند جملات زیبای اذان را اجرا و زمزمه کنند. اذان یک اجرا مختص به اوقات شرعی نیست. موسیقی ملی ما قابلیت‌های والایی دارد که وقتش رسیده به آن اصالت برگردیم و بی‌اعتنایی‌هایی که به موسیقی ملی ایران شده است را پایان دهیم و بدانیم این موسیقی نیاز به برنامه و حمایت دارد. البته باید از حجت الاسلام مهدی خاموشی که از این طرح در سازمان اوقاف و امور خیریه حمایت کردند تشکر کنم. البته جناب مهدی وجدانی وتیم اجرایی پژوهشی ویژه ثبت میراث ناملموس فرهنگی در سازمان میراث فرهنگی و جناب علیرضا ایزدی که لوح ثبتی پرونده اذان‌گویی با نغمات موسیقی اصیل دستگاهی آوازی ایران را برای ما ثبت کردند همکاری های بسیار خوبی با پروژه ما داشتند. این درحالی است که باید از احمد مراتب هم قدردانی ویژه ای داشته باشم که پذیرفت تا برنامه ما حضور پیدا کرده و خاطره اذان‌گویی ایشان بر بام کعبه به عنوان دومین نفر بعد از بلال حبشی و اولین ایرانی را روایت کند.

کد خبر 6094985 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • جزییات «شب نغمه‌های اذان ایرانی» اعلام شد/ تجلیل از ۲ موذن پیشگام
  • با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)
  • راهیابی ۲۵ گروه سرود فجر به مرحله نهایی
  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • با عشق به ایران در ارمنستان
  • جانبازانِ «نون‌ خ» و سرگذشت تلخ یک بازیگر
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است